Ilia Natasya
Wednesday, 24 May 2017 • 23:05 • 0 Comment(s)

Assalamualaikum and Hello PEOPLE!



It has been ages since the last time I've updated this blog. Seriously, I was so ridiculously busy with many things! I hate my life very much back then. I even doesn't have time for myself! Masa tu aku sangat2 lah jarang ada kat bilik. Pagi sampai petang kelas, malam program itu ini, balik bilik pukul 3, 4 pagi kekadang subuh baru balik huwaaa.. Tido 2, 3 jam pastu bangun gi kelas balik. Teruk gila sumpah. Tapi yang bagusnya, banyak kali gak la rasa nak demam, nak selsema nak semput tapi semua tak! Alhamdulillah. Kalau tak memang aku takleh imagine busy dalam keadaan sakit.


To be honest, aku ada banyak benda nak share dengan korang.. Paling penting nak share pasal current skincare routine aku.. Product sumpah best. Nak share pasal life yang takde orang nak tahu tapi nak gitau jugak. Nak share pasal bilik aku masuk semut Charlie. Hahahaha..


I've been through a lot of things.. the hardest part of my life, the happiest part of my life. Gaduh laki bini tu biasa tapi kalau asyik gaduh je tu bisa! I've been at the bottom of my life where it's so hard to forget, to move on, to start everything over. I cried every night nonstop till I fell asleep. Bila dah mula nak move on, there'll be a new issue. That's the problem. I never felt so mentally, emotionally and physically ripped off! But, back to basics, no matter how busy we are, no matter how sad we are, no matter how happy we are, kneel down and make du'a to the Creator, Allah SWT. Mengadulah dekat Dia kerana tiada siapa yang peduli melainkan Dia, dan keluarga kita sendiri.


"Pengalaman mematangkan diri kita" Yes, that's so true. Aku banyak belajar daripada segala dugaan, permasalahan dan pertelingkahan yang pernah aku lalui. And aku tak pernah menyesal atas segala yang pernah berlaku. sikit pun aku tak menyesal. Sebaliknya, aku reflect balik segala kesilapan lalu tu mungkin atas kekurangan aku sendiri atau mungkin juga pihak lain, dan cuba ubah diri sendiri ke arah yang lebih baik. Thank you, Allah.


Cherish every moments you have and never take even a single second for granted, cause you may loose thousands. 

Love,
Ilia Natasya







The Owner



Email me at: asyatasya97@gmail.com


Followers


Chatbox

❝Speak humbly, Listen respectfully❞



Template By: Kawaii Lady
Full Edited By: Ilia
Some stuff: